over ons

Dit zijn wij

 

Dit zijn wij, Femke en Marrit, de oprichters van Huset en bo, samen opgegroeid in een zeer creatief gezin.

 

Er werd altijd geschilderd, geknutseld, gehaakt, gebreid en gekke, originele projecten hoorden daarbij.

 

Beide kwamen door omstandigheden in een fase waarbij we stil gezet werden en tot de keuze kwamen om dicht bij onszelf te blijven en de talenten die wij hebben gekregen, volop te gaan gebruiken.

 

En zo ontstond in September 2020 een eerste stap: er werd een naam bedacht: "Huset en Bo", Noors voor "Huis en Thuis". Want, zo was de motivatie, als je van je huis een thuis kunt maken, dan is dat een plek waar je mag rusten, ontspannen en volledig jezelf kunt zijn.

 

We hebben beide onze eigen specialisme in de creativiteit, maar wat matcht dat ontzettend goed! Samen gaan we op zoek naar de mooiste woonitems, werken we aan opdrachten en bedenken we nieuwe, originele producten.

 

Marrit

 

Ik woon met mijn gezin in Opeinde. Ik kan enorm genieten van de natuur.

Een wandeling maken met onze hond en dan kijken naar prachtige wolkenpartijen, kleuren van de lucht. Maar bij mooi weer ook Suppend, genieten vanaf het water.


Ik nam vroeger weinig tijd om mijn creativiteit door te ontwikkelen. Wat is het heerlijk dat ik dat nu wel doe en zie dat ik daar zoveel plezier en energie uit haal.


Ik richt mij binnen Huset en bo vooral op de muurschilderingen en schilderijen. 

Femke

 

Ik, Femke, ben dol op bloemen. Ik woon met mijn gezin in Ureterp en heb daar een grote tuin. Tuinieren is een hobby van me. Ik heb vanaf mijn 18e al gezegd dat ik graag bloemist zou willen worden.. Ik geniet van de kleuren en vormen van bloemen: ik word er gewoon blij van! Nog leuker vind ik het om met droogbloemen te werken: het liefst met de bloemen die wij zelf drogen. Ben ik toch een beetje bloemist geworden!


Daarnaast vind ik binnen Huset en bo de afwisselingen van gebruik van materialen erg leuk. Experimenteren met materialen is heel relaxed en avontuurlijk werk.