nieuws

Juni 2023

Vanaf vandaag worden onze bruiloftsaccessoires verkocht bij de prachtige bruidsmodezaak Bridallure in Ureterp. Naast bruidsboeketten met bijpassende haaraccessoires en herencorsage die wij daar verkopen, verhuren we ook backdropdecoratie. Wat een leuke samenwerking met Bridallure!!!

 

November 2022

Wij hebben zoveel leuke kerstspulletjes gemaakt! Daarom ook een kopje 'kerst' aan onze website toegevoegd.

Op 10 december staan we op de kerstfair in Opeinde.

September 2022

Zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 17.00 uur organiseren wij een fair bij de Peinder Mieden 24 in Opeinde.

Augustus 2022

Nieuwe eyecatchers bij Huset en bo!

Deze enorme muurstukken zijn zó leuk om te maken. Twee heel verschillende stukken, één naturel en één bont. Prachtig aan een wand in een wachtkamer, kantoor, of in een grote hal. Maar ook fantastisch in huis.

Deze stukken zijn gemaakt van droogbloemen en blijven dus nog lang mooi! We kunnen ze uiteraard in vele kleurencombinaties maken.

Juni 2022

Zij zijn uitgespeeld, nu mogen wij...

Wij zijn zo blij met onze nieuwe kaarsenhouders...gemaakt van oude houten speelgoedblokken, geverfd in mooie pastelkleuren.

Prachtig voorbeeld van hergebruik toch?

Juni 2022

Wat ontzettend leuk dat we op de Well-fair mochten staan. We hadden hard gewerkt en konden prachtige nieuwe items presenteren. 

 

April 2022

Onze producten zijn op meerdere plekken te koop. Vanaf deze maand bij bezoekerscentrum van It Fryske Gea, locatie De Alde Feanen, maar ook in de webshop van Studio Lock en bij de Slotplaats in Bakkeveen. Daarnaast maken we leuke setjes en producten voor bedrijven.

We hebben afgelopen maand ook een fotoshoot gedaan, om een paar kwalitatief goede foto's te hebben. We zijn erg blij met het resultaat van de foto's. 

Januari 2022

Wat hebben we ontzettend veel gave opdrachten gekregen in December. We hebben voor diverse organisaties en bedrijven kadosets mogen maken. De reacties van de opdrachtgevers waren zo leuk! 

Oktober 2021

Nieuw in ons assortiment: sfeerplankjes!

Ontzettend leuk om kado te geven. Een plankje met een klein boeketje, een waxinelichtje en een kaart met een Gedachtje naar keuze. 


En dat voor maar € 5,-

september 2021

Een grote wens van ons was om een fair te organiseren op een prachtige locatie.

In September 2021 werd deze wens vervuld. Samen met een aantal creatievelingen (Okidoki Creatief, Thus, Oars as Oars, Bodu, Kreaze Kraaltsjes, Mirja Nature-art) mochten we heel veel mensen verwelkomen. 

Het was prachtig weer, de opkomst was boven verwachting, de sfeer was helemaal te gek en de live- muziek zorgde voor de kers op de taart.